Posted on / by / in Noticies CJV

JORNADA FORMATIVA REFUGA’T EN XARXA

 

IMG-20171024-WA0009

 

El passat dia 23 d’octubre, la xarxa Refuga‘t, va realitzar la seua jornada formativa titulada “Refugi, context social, marc jurídic i històries de vida.

En aquesta jornada van participar membres de diferents entitats i associacions per a parlar de la problemàtica dels refugiats a diferents parts del món.

La jornada va estar formada per quatre ponències i una taula redona, la qual, va ser dirigida per dues persones que han passat per la situació de refugiat.

Les entitats encarregades de realitzar les ponències van ser: L’associació Hispano-Síria cv, que ens va parlar sobre la situació del conflicte bèl·lic en Síria, L’associació SJM València, encarregada de parlar-nos del conflicte del Sàhara occidental, la comissió Espanyola d’Ajuda al refugiat (CEAR), que ens va explicar els processos jurídics de les persones, i per últim València Acull/Red Acoge, encarregada d’explicar-nos els drets i les obligacions.

Des del Consell volem donar l’enhorabona a la Xarxa Refuga‘t per ser la veu de tantes persones refugiades que no poden ser escoltades i per informar a la societat de la realitat que ens envolta.

ENHORABONA!