Posted on / by / in Noticies CJV

XERRADA SOBRE MOBILITAT JUVENIL I VOLUNTARIAT EUROPEUS

 

El Consell de la Joventut de València organitza una xerrada informativa sobre el SVE/EVS, el cos europeu de solidaritat, cursos de formació, intercanvis juvenils, Erasmus + i en definitiva les oportunitats que té la joventut per a eixir i adquirir noves experiències i coneixements de la mà dels programes de la unió europea (Erasmus +).

La xerrada tindrà lloc el proper 28 de setembre a les 18.30 h en la seu del Consell de la Joventut de València (C/ Campoamor 91,  planta).

Per a participar i saber de totes les novetats i possibilitats que ofereixen aquests programes sols has d’emplenar el següent formulari:

 

https://goo.gl/forms/jI5SpaSa1k60NlZU2

T’esperem el dijous 28 a la XERRADA SOBRE MOBILITAT JUVENIL I VOLUNTARIAT EUROPEUS

 

 

 

A més, us deixem amb un exemple de les oportunitats que teniu de la ma de Go Europe:

Vols conèixer i compartir bones pràctiques relacionades amb el diàleg intercultural i la inclusió social de minories culturals a Europa? “WE ARE ONE”, curs de formació Erasmus+ en el Regne Unit, del 10 al 19 de desembre, on desenvoluparàs, junt amb gent de 4 països europeus, habilitats i competències per a combatre el racisme, la xenofòbia i la discriminació. Apunta’t en el següent enllaç: http://goeurope.es/we-are-one-curso-de-formacion-erasmus…/

WAO-Logo

Please follow and like us: