Posted on / by / in Noticies CJV

REUNIÓ XARXA DONES JOVES. 8 de maig a les 19.30H

17757344_2140182469541603_2630001775530324873_n

 

QUÈ ÉS LA XARXA DE DONES JOVES?

La xarxa dones joves és un grup de treball desenvolupat pel Consell de la Joventut de València, amb l’ambició de què les dones joves siguen les que marquem el full de ruta del consell en matèria d’igualat de gènere.

La Xarxa pretén ser un espai format per xiques joves feministes, que treballem per a aconseguir la igualtat real d’oportunitats. Són moltes les coses que han de canviar perquè les dones ens sentim lliures i en igualtat en aquesta societat. Per aixó volem transformar la societat, per a aconseguir viure en un món en igualtat, més solidari, més just, i millor, on dones puguem ser i sentir-nos iguals.

Per al canvi volem crear un espai on les dones joves puguen compartir un espai d’informació, sensibilització, formació i promoció de les joves, on treballem per a aconseguir la igualtat real d’oportunitats, partint del llançament d’una plataforma que puga funcionar de manera autònoma.

 

OBJECTIUS

  • Conéixer/Analitzar la realitat de les dones joves des d’un punt de vista integral, quant a ocupació, educació, formació, sexualitat, salut, participació, poder, cooperació, noves tecnologies, i en general tots aquells aspectes que ens afecten com a ciutadanes, com a dones i com a joves.
  • Engegar totes les mesures necessàries encaminades a la consecució de la igualtat real d’oportunitats entre homes i dones, i reivindicar tots aquells canvis i mesures necessaris per a aconseguir un món més just per a totes i per a tots. Promovent la creació i el manteniment de programes i recursos destinats a les dones joves en tots i cadascun dels àmbits de les administracions públiques, amb especial atenció a aquelles joves en situació de risc, conflicte o exclusió social.
  • Promocionar totes les formes associatives de les dones joves.
  • Desenvolupar i impulsar activitats i campanyes de formació i orientació sociolaboral dirigides a les dones joves, especialment en àrees laborals no tradicionals.
  • Potenciar el desenvolupament, funcionament i consolidació dels espais de formació, reflexió, debat i trobada
  • Desenvolupar programes dirigits a promoure el lideratge de les dones joves.

 

Si eres dona, menor de 31 anys, feminista, implicada, activa i critica, escriu-nos a tecniccjv@gmail.com, segueix-nos al Facebook o Twitter i t’informarem de reunions, activitats, formacions. O encara millor vine hui 8 de maig a les 19.30h.

T’esperem a C/ Campoamor 91. 1ª planta. València.

 

17757344_2140182469541603_2630001775530324873_n

 

 

FACEBOOK

https://www.facebook.com/CJVlc/

https://www.facebook.com/Xarxa-dones-CJV-2134011913491992/?fref=ts

 

TWITTER

 

Tags: