Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València celebra l’AGE 2017.

 

AGE2017_FBcover_3_opt (1)

El Consell de la Joventut de València aprova per unanimitat el pla de treball i el pressupost per a l’any 2017

El Consell de la Joventut de València vàrem celebrar el passat dimecres 8 de març la nostra Assemblea General Extraordinària en la qual es presentava el pla de treball i el pressupost per a l’any 2017.

L’assemblea, que es va desenvolupar amb total normalitat, va ratificar per unanimitat el pla de treball i el pressupost per a l’any 2017, en el qual, entre altres activitats, destaquen aquelles que s’han proposat des de les xarxes del CJV (intercultural, entitats refugie, corresponsals estudiantils i dones joves).

El President, Miguel Benavente, va destacar que aquest pla contínua el treball de l’any anterior i entre altres accions, contempla la realització de dos projectes Erasmus + que ja han sigut aprovats per l’ANE, i que “van en la línia de creixement que està portant el consell obrint-ho també a espais europeus”.

Please follow and like us: