Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València celebra la XXI Fira d’Associacions Juvenils.

Sota el lema “Joventut Protagonista. Participativa, activa i crítica” el màxim òrgan de representació juvenil de la ciutat celebra la fira de l’associacionisme juvenil.

El Consell de la Joventut de València celebra la XXI Fira d’Associacions, esdeveniment que suposa la reunió en un mateix espai comú d’una gran diversitat d´associacions juvenils de la ciutat de València. La interacció entre associacions i el foment i la creació de noves xarxes de solidaritat, seran els pilars fonamentals d´aquesta nova edició de la fira, amb l´objectiu de donar a conèixer i enfortir la participació i l´associacionisme juvenil de la ciutat.

Durant els últims temps s’han donat una sèrie de canvis en la ciutat que afecten directament a la gent jove. D’una banda, l’aprovació del Pla Jove 2014-2018 que és el marc en el qual es basaran les polítiques de joventut de la ciutat, i que és necessari fer una revisió participada. D’altra banda, canvis polítics que han comportat un replantejament del model de ciutat a curt termini i del paper de la ciutadania, obrint nous espais de participació que la joventut ha d’aprofitar. Davant aquestes transformacions, s´ha de treballar perquè els interessos de la joventut esdevinguen prioritats de l´agenda política del govern de la ciutat.

Enguany el CJV vol encoratjar a la joventut valenciana a participar en la XXI Fira d´associacions, ja que estarà dedicada a participar activament de la vida pública, dient la seua en matèria de joventut, no sols relacionant-ho amb activitats dirigides als i les joves, sinó també amb les partides pressupostàries de la regidoria. És necessari parlar de polítiques i pressupostos participats.

L’objectiu de la XXI Fira d’associacions Juvenils és promoure l’associacionisme i la participació activa de la joventut, i que millor forma que participant fent propostes per a millorar la vida dels i les joves de la ciutat en relació amb la gestió de les polítiques de joventut.

cartel-web

Please follow and like us: