Posted on / by / in Noticies CJV

Preparació Grau Mitjà de la JQCV

El Consell de la Joventut de València ha organitzat un curs intensiu de preparació per a l’examen del grau mitjà de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià que serà el 5 i el 19  del pròxim mes de  novembre.

El curs de 60h de duració, serà els dilluns i dimecres de 18:30 a 20:30 en l’Edifici de Joventut del carrer Campoamor 91, fins a la data de l´últim examen.

Les places es reservaran fent un ingrés de 40 euros en el número de  compte ES54 1491 0001 20 201486 8729, ficant en el concepte CURS DE VALENCIÀ i manant el justificant de pagament a permanentcjv@gmail.com, ficant en l´assumpte CURS DE VALENCIÀ.

A les persones que assistisquen com a mínim al 80% de les classes se´ls retornarà els diners de la inscripció.

Pega una ullada i inscriu-te!

https://goo.gl/RXw4EB