Posted on / by / in Noticies Entitats

TALLER: INICIACIÓ AL STREET WORKOUT

Finalitzem el curs de tallers el pròximdDijous 7 de juliol, a les 18:30, en la seu el cjv, on la gent de Cyborg València- Calesthenics Street Workout, impartiran un taller d’iniciació al street workout.

Que és?

La Calistenia (Street Workout) són uns sistemes d’entrenament focalitzats en l’execució de moviments a través dels diferents grups musculars.

Consisteixen en una varietat d’entrenaments i moviments de ritmes constants que no requereixen l’ús d’aparells addicionals o maquinàries, per la qual cosa el cos mateix és el que oposa resistència. Per tant es tracta d’un esport apte per a la realització a l’aire lliure.

Els CYBORG

El nostre equip va començar amb 3 integrants i ha anat creixent de manera considerable. Actualment està format per 12 integrants dedicats, no obstant açò, hi ha moltes més persones puntuals.

La nostra filosofia

La Calistenia és un esport que generalment es practica en el carrer, i per tant aquest és el lloc idoni en el qual la gent ha d’unir-se. Per açò, tot aquell que es trobe en el nostre lloc d’entrenament, independentment del seu nivell físic, és un company al que atendre si ho necessita, i fins i tot és convidat a participar de l’exercici.

El lema dels CYBORG és “Si tu pots, jo puc”, i viceversa. Açò implica que l’esforç personal és important per a millorar, però que a més és fonamental la companyonia i l’ajuda entre tots.

E ls nostres objectius i metes són:

  • Desenvolupament personal a través de l’esforç i la dedicació millorar les nostres aptituds físiques i mentals, sempre amb el suport dels altres membres de l’equip i/o participes d’aquest esport.
  • Creixement com a equip augmentant el nombre de membres i la unió entre els mateixos. A més aspirem a participar en pròximes competicions.
  • Expandir l’esport. Volem ser partícips del creixement d’aquest, que siga accessible per a tots, transmetent l’esperit solidari, respectuós i de col·laboració que nosaltres sempre practiquem.

No us ho perdeu! és gratuït i pinta molt interessant!