Posted on / by / in Noticies CJV, Noticies Entitats

TALLER: INICIACIÓ A LA CAPOEIRA.

El divendres a les 18:30h, durem a terme un taller d’iniciació a la capoeira en la seu del Consell de Juventut de València.

Una activitat alternativa ideal per a treballar amb la joventut valors com la cooperació, la salut i la interculturalitat

Esteu tots i totes convidats!

Requisits: roba còmoda i aigua.

Capoeira és un art marcial afro-brasiler que combina facetes de dansa, música i acrobàcies, així com expressió corporal. Va ser desenvolupat a Brasil per descendents africans amb influències indígenes, probablement a principis del segle XVI. És conegut pels seus ràpids i complexos moviments, que utilitzen els braços i les cames per a executar maniobres de gran agilitat en forma de puntades, fintEs i enderrocaments, entre altres. La capoeira com a estil de lluita incorpora moviments baixos i escombratges, mentre que en l’àmbit esportiu es fa més èmfasi en les acrobàcies i les demostracions ritualizadas d’habilitat.

 

Salve capoeira!