Posted on / by / in Noticies Joventut

ORGULL LGTB 2016: BI-SIBILITZAT

El Consell de la Joventut de València, anima a tota la Joventut de València, a eixir als carrers el dissabte a les 19:30 , amb les i els companys de Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals!
#nohasdetriar #orgullvlc

2016 és l’any de la visibilitat bisexual en la diversitat. Reivindiquem el dret de les persones bisexuals, diverses i iguals. Hem d’acabar amb la bifobia i generar referents dins de la societat, per a empoderar-nos com a persones bisexuales i anar obrint camí a les futures generacions.

Són moltes les persones adolescents i joves que patim violències per ser bisexuals, homosexuals o transexuals, per açò denunciem que pràcticament la meitat d’adolescents LGTB han patit assetjament en els centres escolars i la majoria no ha rebut l’ajuda adequada. Moltes d’elles i d’ells han intentat suïcidar-se en algun moment, per a acabar amb el turment que suposa el rebuig social, i a més no tenim una legislació que els empare. Continuarem lluitant perquè els centres educatius siguen espais segurs per a l’alumnat *LGTB. Exigim formació i protocols per al professorat que els permeta abordar la diversitat sexual, familiar i de gènere amb qualitat.
Encara que a el País Valencià és un tema que afortunadament tenim resolt, exigim que es pose fi a la discriminació que patim, en algunes Comunitats, en l’accés als tractaments de reproducció assistida mitjançant la sanitat pública, és un dret emparat per la llei i no pot ser soscavat per no tenir parella masculina. També exigim major compromís en el foment i la protecció de la salut sexual de les dones que tenim sexe amb dones i que en les polítiques d’igualtat es tinga en compte la realitat de les dones lesbianes, bisexuales i transexuales.

 

MANIFIESTO ORGULLO LGTB 2016