Posted on / by / in Noticies Joventut

CONCURS CARTELL ORGULL LGTBI 2016

Des del Consell de la Joventut de València llancem un concurs de cartells amb motiu de l’Orgull LGTBI 2016.

En el nostre ferm compromís amb les persones LGTBI i en la defensa de la llibertat i la visibilització de la diversitat afectiva-sexual, engeguem un concurs per a triar la imatge del Consell de la Joventut de València, enguany sota el lema “No has de triar! Bi-SIBILITZAT! dirigit exclusivament per a lluitar contra la bifobia.

La bifobia és real i diferent a l’homofòbia. Les persones bisexuals poden patir homofòbia en ser identificades com a homosexuals i bifobia en ser invisibilitzades.
A més el concurs està exclusivament dirigit a persones de menys de 30 anys, amb la finalitat de potenciar i visibilizar el talent jove.

CONCURS

CARTELL ORGULL LGTBI 2016

CONSELL DE LA JOVENTUT DE VALÈNCIA

Podrà concórrer a aquest concurs qualsevol persona, de fins a 30 anys com a màxim, a data de finalització del termini de presentació de projectes.
Els treballs hauran de ser inèdits.
Podrà utilitzar-se qualsevol tècnica per a la seua confecció.
Podran presentar-se al Concurs dos projectes com a màxim, per participant.
Els cartells han de ser presentats en format digital, per correu electrònic juntament amb les BASES DE CONCURS AMB EL VOSTRES NOM AL FINAL, SIGNADES I ADJUNTANT UNA FOTOCÒPIA DEL DNI, en permanent.cjv@gmail.com, ficant en l’assumpte CONCURS CARTELLS.
Han d’enviar-se dues imatges per proposta amb les següents característiques
50x70cm 300ppp CMYK per a imprimir.
1000 x1400px RGB per a imatges d’àlbum de facebook.
El termini per a l’entrega de propostes és fins al 5 de juny de 2016 a les 19:00
PROCEDIMENT D’ELECCIÓ DEL CARTELL GUANYADOR: Es penjaran totes les propostes acceptades per CJV en un àlbum de Facebook, i guanyarà la que més “m’agrada” tinga. Els cartells seran publicats numerats per ordre de recepció, sense el nom dels autors/es.
Procediment:
Donar-li a “m’agrada” a la pàgina de Facebook del Consell de la Joventut de València.
Votar pel cartell o els cartells que més agraden.
La proposta que més “m’agrada” tinga en la pàgina del CJV serà la guanyadora.
El 13 de Juny es publicarà el guanyador o la guanyadora.
Es concedirà com a premi una Tableta gràfica valorada en 200 euros
El cartell premiat s’utilitzarà com a imatge del Consell de la Joventut de València per a l’Orgull LGTBI 2016.
Una vegada triat el cartell guanyador, l’autor o autora es comprometrà a fer una adaptació de la imatge per a xarxes socials: imatges de portada i de post, així com una adaptació per a l’elaboració d´enganxines.
El Consell de la Joventut de València es reserva el dret d’organitzar una exposició pública amb tots o part dels cartells concursants, en el local, dates i horari que oportunament es determine.
La resolució de totes les qüestions que puguen sorgir o plantejar-se en aquesta convocatòria és d’exclusiva competència del Consell de la joventut de València.
El Consell de la Joventut de València, si la qualitat de la proposta no és apta, podrà deixar-la fora de concurs.
Les bases d’aquest concurs es faran públiques a través de la pàgina del Consell de la Joventut de València, xarxes socials del CJV i mitjans de comunicació.
La participació en aquest concurs comporta acceptar totes les condicions que s’especifiquen en el mateix i se sotmeten expressament a elles.

Si et presentes al concurs, no oblides enviar les bases amb el teu nom i cognoms, signades i amb una copia de DNI.

BASES CONCURSO CARTEL ORGULL LGTB 2016