Posted on / by / in Noticies Joventut

TRENCA AMB LA PRECARIETAT. DIA INTERNACIONAL DEL TREBALL.

El Cjv llança una campanya amb motiu del primer de maig, per a mobilitzar a la joventut en el dia internacional del treball.

Situacions com que la major part dels joves que compten amb un contracte a temps parcial ho fan contra la seua voluntat, de manera que aquest tipus de relació laboral es confirma com una opció precària, associada a salaris molt reduïts o que a la Comunitat Valenciana tenim un percentatge superior a la mitjana espanyola de joves entre 18 i 24 anys que no disposa de les condicions necessàries ni per a treballar ni per a estudiar, ens obliguen a fer un pensament seriós al voltant de la relació entre la joventut i el mercat de treball.

El Primer de maig és el dia internacional del Treball, una jornada de reivindicació dels drets que com a treballadors i treballadores ens toquen, i on la joventut treballadora ha de tenir un paper protagonista.

Amb aquesta campanya pretenem mobilitzar a la joventut de la ciutat per al primer de maig. Hem dissenyat una campanya de xarxes socials amb missatges sobre la realitat sociolaboral de la joventut, i a més la imatge de la campanya que es difondrà a través dels centres de joventut de la ciutat.

LUNES MARTESJUEVES MIERCOLES

Please follow and like us: