Posted on / by / in Noticies CJV

DESTACADA PARTICIPACIÓ DEL CJV EN LA XLII ASSEMBLEA GENERAL DEL CJCV

Els dies 16 i 17 d’abril s’ha celebrat  la XLII Assemblea General Ordinària del CJCV, en la ciutat de València, amb una important representació del Consell de la Joventut de València.

En aquesta assemblea, a més d’un intens debat sobre la futura llei de joventut, i l’aprovació majoritària de la gestió i el balanç econòmic de la comissió permanent 2014-2016, s’han triat tant la nova direcció del CJCV, com els representants per al consell rector de l’IVAJ- GVA JOVE.

La nova comissió permanent està encapçalada per Francisco Javier Marco, del consell de la joventut d’Alacant. Com a representant del CJV forma part de la nova comissió permanent Miguel Vargas, que assumirà la responsabilitat de tresorer, comunicació i transparència.

A més, l´ expresident del CJV Alexandre Vila, formarà part del Consell Rector del IVAJ, com a representant del Consell de la Joventut de València.

D’altra banda el CJV, juntament amb el Consell de la Joventut d’Ontinyent, va presentar una resolució d’urgència perquè s’accelerarà el procés de convocatòria d’ajudes a consells locals de l’IVAJ.

Des del Consell de la Joventut de València, felicitem a la comissió permanent pel treball realitzat, i ens posem a la disposició de la nova direcció del CJCV per a treballar en el foment de la participació i l’associacionisme juvenil i posicionar a la joventut valenciana en primera línia de l’agenda política.

Please follow and like us: