Taller d’Oratoria

El Consell de la Joventut de València organitza un taller per tractar les competències comunicatives del jovent valencià. Per això, el dimarts 18 de desembre tindrem a la seu del Consell (Campoamor 91) una jornada amb dos espais complementaris:

  1. En primer lloc, un espai pràctic de consolidació de l’experiència prèvia. Està organitzat un espai de microdebats i exposicions públiques per posar en pràctica el nostre bagatge com comunicadores.
  2. Un segon espai de caràcter teòric on comptarem amb la col·laboració de Fani Grande i José Landete per incorporar coneixements d’Oratòria; aspectes com la respiració, la por escènica, la projecció de la veu, l’escolta activa…

 

Us esperem a les 18.00h amb moltes ganes de participar i aprendre.

Inscriviu-se en aquest  formulari

 

 

Categories: Sin categoría

Leave A Reply

Your email address will not be published.